Allerød er stadig populær blandt boligsøgende

Selvom Allerød er faldet fem pladser ned af listen blandt de kommuner, som danskerne gerne vil bo i, ligger kommunen fortsat i top, når det gælder søgninger.

Allerød er fortsat blandt de populære kommuner at bo i, viser en opgørelse. Her i Drabæk Huse i Blovstrød har de første 15 nye beboere fået overrakt nøglen og er flyttet ind. Foto: AOB

Allerød er fortsat blandt de populære kommuner at bo i, viser en opgørelse. Her i Drabæk Huse i Blovstrød har de første 15 nye beboere fået overrakt nøglen og er flyttet ind. Foto: AOB

BOLIGANALYSE  Boligportalen 'Boligdeal' udarbejder hvert år en analyse over de geografiske ønsker, som boligsøgende danskere har. Sidste år placerede Allerød sig som nummer 16 ud af de ialt 98 kommuner i landet, men i år er kommunen røget fem pladser længere ned - som nummer 21. Det skriver allerødnyt.dk og uddyber:

Top tre
Det betyder dog ikke, at boligsøgende slet ikke er interesserede i Allerød, når de undersøger Nordsjælland som muligt bosætningssted. Allerød ligger nemlig i top tre, når der udelukkende ses på Nordsjælland. Kommunen er kun overgået af Egedal og Gentofte, der placerer sig henholdsvis som nummer 14 og 15.

Blandt Allerøds nabokommuner er det Fredensborg, Hørsholm og Rudersdal, der med placeringer som henholdsvis 24, 26 og 27 på ranglisten, ligger tættest på Allerød, mens der søges mindre på Frederikssund, Hillerød og Furesø, der i analysen placeres som nummer 30, 31 og 35.