Privatskolen bliver nu 2-sporet

I det kommende skoleår er det lykkes skolen at nå målsætningen om at blive to-sporet hele vejen fra 0. til 9. klasse.

Da Allerød Privatskole i 2016 åbnede sit allerførste skoleår, blev 209 elever fordelt i 10 klasser. Foto: AOB

Da Allerød Privatskole i 2016 åbnede sit allerførste skoleår, blev 209 elever fordelt i 10 klasser. Foto: AOB

PRIVATSKOLEN  Da Allerød Privatskole i 2016 åbnede sit allerførste skoleår, blev 209 elever fordelt i 10 klasser. Året efter var der en stigning på 80% den første skoledag med 376 elever fordelt i 16 klasser.

Når der til august i år bliver tid til at tage fat på skolens tredje år, kan elever og lærere se frem til at få 20 klasser og dermed to spor på alle klassetrin.

"I det kommende skoleår åbner vi nye klasser på andet, tredje og syvende klassetrin, og det betyder, at vi får to spor på alle klassetrin efter sommerferien," siger skoleleder Mikkel Kofod Løvenhøj, til Frederiksborg Amts Avis, som skriver videre:

Overraskende
At det allerede i skoleåret 2018/19 lykkes skolen at nå målsætningen om at blive to-sporet hele vejen fra 0. til 9. klasse er overraskende.

"Det er gået bedre end forventet. Det er ikke bare sådan lige at få fyldt 500 elever ind på en skole på to skoleår, så det er gået hurtigere, end vi havde troet," siger Mikkel Kofod Løvenhøj.

Da skolen åbnede i august 2016, havde den kun to spor på tredje klassetrin. I 2017 fik skolen to nye 0. klasser og derudover kom der et ekstra spor på tredje, femte, syvende og ottende klassetrin. Og til næste år fyldes de sidste huller så ud.