Den nye supercykelsti ødelægges igen pga fjernvarmen

Denne gang brækkes supercykelstien op i selve Blovstrød - syd for byskiltet og frem forbi sidevejen ind til Drabæk Huse

Som det fremgår, er man igen i fuld gang med at brække den nye flotte supercykelsti op - denne gang i selve Blovstrød. Foto: AOB

Som det fremgår, er man igen i fuld gang med at brække den nye flotte supercykelsti op - denne gang i selve Blovstrød. Foto: AOB

OPBRÆK  "Det er så fantastisk kommunalt, at det ville være skide sjovt, hvis det ikke var sandt." Sådan skrev formanden for Teknik- og Planudvalget, Jesper Hammer, på facebook, da man brækkede den første del af den nyanlagte supercykelsti op ved kommunegrænsen mellem Rudersdal og Allerød.

Nu kan Jesper Hammer - sammen med os andre - gentage den sætning, for nu er man i fuld gang i selve Blovstrød med at fjerne supercykelstien. 

Det er rigtig godt, at vi får fjernvarme til Blovstrød, som anlægges fra Birkerød, men oprindeligt var planen, at fjernvarmeledningerne ikke måtte berøre cykelstierne men skulle lægges inde på de militære områder og dermed ikke 'angribe' de nyanlagte supercykelstier. Nu er det foreløbig gået ud over to strækninger på Kongevejen.

Det går nok?
Man har tilsyneladende lukket det ene øje og sagt "det går nok", men den flotte cykelsti bliver aldrig som ny igen - det viser de forfærdelige lapperier, der er udført på den første del af strækningen - jf. nedenstående foto. 

Man kunne ønske, at man fjerner den restrende del af asfaltstrimlen og udlægger en helt ny asfalt i hele cykelstiens bredde - men mon det sker?  

Som det tydeligt fremgår af det fræsede spor i cykelstiens asfalt, brækkes supercykelstien op forbi byporten og videre forbi sidevejen ind til Drabæk Huse. Den lille resternede asfaltstrimmel burde man også fjerne og så udlægge ny asfalt i hele cykelstiens bredde. Foto: AOB

Som det tydeligt fremgår af det fræsede spor i cykelstiens asfalt, brækkes supercykelstien op forbi byporten og videre forbi sidevejen ind til Drabæk Huse. Den lille resternede asfaltstrimmel burde man også fjerne og så udlægge ny asfalt i hele cykelstiens bredde. Foto: AOB

Den tidligere så fine nye supercykelsti er nu repareret efter nedlægning af fjernvarmerørene ved kommunegrænsen - men resultatet er et sørgeligt syn. Man må håbe, at der kommer et helt nyt slidlag oven på disse lapperier i hele cykelstiens bredde. Foto: AOB

Den tidligere så fine nye supercykelsti er nu repareret efter nedlægning af fjernvarmerørene ved kommunegrænsen - men resultatet er et sørgeligt syn. Man må håbe, at der kommer et helt nyt slidlag oven på disse lapperier i hele cykelstiens bredde. Foto: AOB