Ny skoleleder til Blovstrød Skole er ansat

Skolebestyrelsen: 'Vi er sikre på, at Blovstrød Skole i Anna får en både dygtig og kompetent skoleleder' 

Skolebestyrelsen ser frem til et godt og frugtbart samarbejde med den nyansatte skoleleder Anna Recinella. Arkivfoto: AOB

Skolebestyrelsen ser frem til et godt og frugtbart samarbejde med den nyansatte skoleleder Anna Recinella. Arkivfoto: AOB

SKOLELEDER  Som vi tidligere har oplyst, går skoleleder Kirsten S. Andersen nu på pension, hvorfor man har søgt en ny skoleleder, som nu er fundet og ansat.

Skole- og Dagtilbudschef, Dorthe Lund Nielsen, skriver i den anledning:
"Kære børn, medarbejdere og forældre på Blovstrød Skole. Jeg kan nu med glæde meddele jer, at vi har ansat en ny skoleleder til Blovstrød Skole.
 
Et enigt ansættelsesudvalg har peget på Anna Recinella som ny skoleleder for Blovstrød Skole. Anna Recinella kommer fra Frederiksværk Skole i Halsnæs Kommune, hvor hun har været distriktsskoleleder siden 2015.  
 
Starter den 2. oktober
Anna udtaler i den forbindelse: 'Jeg glæder mig meget til at møde elever, forældre og medarbejdere og ikke mindst til at komme i gang med de mange spændende opgaver, der venter. Jeg ser frem til at have et tæt samarbejde med forældre, lokalsamfundet, forvaltningen og medarbejderne, så vi sammen kan sikre at eleverne på Blovstrød skole får det bedst mulige afsæt ud i livet'.
 
Anna starter mandag den 2. oktober 2017. Jeg håber at I vil tage godt imod Anna."
 
Stor tak til Kirsten
Dorthe Lund Nielsen skriver videre: "Samtidigt vil jeg gerne benytte lejligheden til at sige Kirsten en stor tak for hendes lange, trofaste og store indsats for Blovstrød Skole. Kirsten har sammen med jer alle et stort medansvar for, at Blovstrød Skole er en skole med høj læring, trivsel og udvikling for børnene og med et godt arbejdsmiljø for medarbejderne med høj trivsel og arbejdsglæde.
 
Kirsten har været en stor del af hverdagen på Blovstrød Skole i mange år og har sat sig mange spor i hele Blovstrød, så hun vil helt sikkert blive savnet af os alle."