Vores allesammens koncertsal ved musikskolen tages i brug den 21. september

Koncertsalen får navnet 'Tonnasalen', idet det er Blovstrød-borgeren, Tonna Nielsen, der har doneret et meget stort beløb til realisering af salen

Den smukke 'Tonnasalen" står allerede nu klar til indvielsen den 21. september. Foto: AOB

Den smukke 'Tonnasalen" står allerede nu klar til indvielsen den 21. september. Foto: AOB

KONCERTSAL  Allerød Musikskole oplyser, at man tager skolens nye koncertsal i brug første gang den 21. september. Det afsløres samtidig, at koncertsalen får navnet 'Tonnasalen' - opkaldt efter Blovstrød-borgeren Tonna Nielsen, der har givet en stor donation til realisering af salen.

Indvielsen finder sted torsdag, den 21. september fra kl. 15:00 til kl. 17:00, og borgmester Jørgen Johansen vil sammen med Tonna Nielsen klippe den røde snor over.

Der vil være kaffe, kage og koncert, og alle er meget velkomne til at kigge forbi, oplyser musikskolen.

Koncertsalen - en seperat enhed
Tonna Nielsen har tidligere udtalt: "Jeg er glad for, at der kommer en koncertsal, der bliver en del af musikskolen, men også en separat enhed - det er meget raffineret. Jeg var ked af, at den i første omgang blev skåret væk. Borgmesteren sagde tidligere, at der ikke var penge til en koncertsal, men så kunne jeg fortælle ham, at det blev der så nu." 

Der har været akustiske specialister til at udforme koncertsalens detaljeindretning, og den udføres med ikke-planparallelle vægge og med en meget tung ydervægskonstruktion. 

Foto 1: Kigger man langs facaden, vil man opdage, at facaden 'knækker'. Det skyldes, at de indvendige modstående vægflader ikke udføres parallelle for at undgår lyd-refleksioner. Foto 2: Som det ses, er koncertsalen udført som en separat enhed, men facadebeklædningen er udført svarende til de øvrige nye facader. Fotos: AOB

Foto 1: Kigger man langs facaden, vil man opdage, at facaden 'knækker'. Det skyldes, at de indvendige modstående vægflader ikke udføres parallelle for at undgår lyd-refleksioner.
Foto 2: Som det ses, er koncertsalen udført som en separat enhed, men facadebeklædningen er udført svarende til de øvrige nye facader. Fotos: AOB