Hvad sker der i Blovstrød?

Venstre inviterer til en orienteringstur ved de nye byggerier på vestsiden af Kongevejen

I øjeblikket sker der store forandringer vest for Kongevejen. Bl.a. på byggefelt B.1: Drabæk Huse, byggefelt B.3: Frugtlunden og B.4: Grønningen. For et års tid siden var der endnu ikke antydning af, at der ville opstå en hel ny bydel på disse marker. På nedenstående foto ser man så situationen i dag. Foto:   Land Development - tekster: AOB.  

I øjeblikket sker der store forandringer vest for Kongevejen. Bl.a. på byggefelt B.1: Drabæk Huse, byggefelt B.3: Frugtlunden og B.4: Grønningen. For et års tid siden var der endnu ikke antydning af, at der ville opstå en hel ny bydel på disse marker. På nedenstående foto ser man så situationen i dag. Foto: Land Development - tekster: AOB. 

ORIENTERINGSTUR  Venstre inviterer til en vandretur her i Blovstrød rundt i området vest for Kongevejen for at se og snakke om de store forandringer, der sker i vores område.

På turen vil bl.a. Venstres byrådsmedlemmer (Niels Kirkegaard, Olav B. Christensen) og -kandidater (Kitt Svane, Gunnar Lohmann) fra Blovstrød deltage. Lone Hansen, Venstres medlem af Teknik- og Planudvalget, vil orientere om udvalgets arbejde med byudviklingen i området.

Anders Glümer, der har købt en grund på Grønningen, vil fortælle om sine drømme om familiens kommende hus. Derudover er der indlagt et par overraskelser undervejs.

Arrangementet afvikles på søndag, den 1. oktober, kl. 15:00, og turen starter og slutter på Blovstrødhallens P-plads. Vandreturen er på ca. 2,5 km og forventes at tage ca. 2 timer. Husk udendørs tøj og fodtøj.

Tilmelding er ikke nødvendig, og for gangbesværede vil der være en tre-hjulet cykel til rådighed – med chauffør.  Hvis vejret vil gøre turen ubehagelig, aflyses den.

Arrangørerne er interesseret i at høre, hvad der ligger dig på sinde. Hvis du har spørgsmål eller forslag, eller bare er interesseret, så er du velkommen!

Dette luftfoto er taget medio august måned i år, og man ser nu tydeligt placeringen af de enkelte boliger, og hvor lokalvejene er anlagt. Foto:   Land Development - tekster: AOB

Dette luftfoto er taget medio august måned i år, og man ser nu tydeligt placeringen af de enkelte boliger, og hvor lokalvejene er anlagt. Foto: Land Development - tekster: AOB