Niras har nu udvidet med 200 nye medarbejdere

Ingeniørvirksomheden Niras i Blovstrød opfører en tilbygning på 6000 m2 

Der var trængsel i kantinen, da der mandag morgen var fælles morgenbord for at fejre, at 200 nye kollegaer flyttede ind på Sortemosevej her i Blovstrød. Foto: Niras

Der var trængsel i kantinen, da der mandag morgen var fælles morgenbord for at fejre, at 200 nye kollegaer flyttede ind på Sortemosevej her i Blovstrød. Foto: Niras

VOKSEVÆRK  I april måned i år fusionerede den rådgivende ingeniørvirksomhed Niras med Alectia fra Virum. I den forbindelse tog den nye, fælles virksomhed mandag hul på et nyt kapitel, da 200 medarbejdere fra det tidligere Alectia flyttede ind på hovedkontoret i Allerød. Det skriver sn.dk og uddyber:

Fordobling af byggeriafdelingen
De 200 er alle beskæftiget i byggeriafdelingen, som dermed nu kommer til at bestå af 400 medarbejdere. I alt er der omkring 700 ansatte hos Niras på Sortemosevej.

Der blev taget godt imod de nye kollegaer allerede ude på parkeringspladsen, hvor stedkendte kollegaer allerede fra klokken 7 stod klar i trafikveste og anviste parkeringspladser. Lidt senere var der fælles morgenmad kaffe, croissanter og morgensang.

Opførelse af en ny 6000 m2 tilbygning
Niras' to byggeridirektører, Mads Søndergaard og Mikael Voldborg, bød velkommen og adresserede blandt andet, at der bliver lidt trangt i lokalerne de næste par år, indtil en ny 6000 kvadratmeter stor tilbygning står klar.

"Det har været noget af et puslespil, men vi synes, at vi har landet fordelingen af pladser på en god måde. Der er ingen tvivl om, at vi skal vænne os til alt det nye. Og at vi kommer til at sidde tæt, indtil den nye tilbygning er klar. Så derfor skal vi alle udvise lidt ekstra tålmodighed, overbærenhed og god karma i det næste stykke tid," sagde de to direktører blandt andet.

"Det mest sandsynlige er, at der bliver udført en forlængelse af bygningen nærmest privatskolen" oplyste adm. direktør Carsten Toft Boesen i maj måned. Foto: AOB

"Det mest sandsynlige er, at der bliver udført en forlængelse af bygningen nærmest privatskolen" oplyste adm. direktør Carsten Toft Boesen i maj måned. Foto: AOB