Blovstrøds nye kor

Nu er det igen muligt for børn at synge i kor i Blovstrød

Efter sommerferien er der igen åbent for tilmelding til Blovstrød Kirkes spire- og børnekor. 

Efter sommerferien er der igen åbent for tilmelding til Blovstrød Kirkes spire- og børnekor. 

BØRNEKOR  Efter sommerferien er der igen åbent for tilmelding til Blovstrød Kirkes spire- og børnekor. 

Korleder, Rosemarie Rex, glæder sig til at tage fat på børnekor i Blovstrød for andet år i træk efter sommerferien. ”Nu er vi ved for alvor at have noget at bygge på - en stor gruppe børn har allerede sunget et helt år, og jeg må sige, at jeg er imponeret over, hvor langt de har rykket sig,” fortæller en stolt korleder til Alt Om Blovstrød og fortsætter: ”Hvis det fortsætter sådan, så bliver det rigtigt, rigtigt godt.”

Børnekoret sluttede inden sommerferien med at medvirke til en stor koncert i Tivoli, og spirekoret gav koncert for alle deres klassekammerater på Blovstrød Skole. 

Den næste ting på programmet er Blovstrød Kirkes høstgudstjeneste den 24. september. 

Sognepræst Kristine K. Ravn supplerer: ”Sidste år var høstgudstjenesten børnenes første optræden, og alle var overraskede over, hvor dygtige de allerede var på det tidspunkt. I år er de så bare endnu mere rutinerede, og jeg glæder mig meget til at høre dem.” 

Både spirekor og børnekor har første gang den 21. august og også nye børn er velkomne. Det eneste det kræver er forudgående tilmelding til rosemariarex@gmail.com.

De mindste bliver fulgt ned af pædagoger fra skolerne og det kræver ikke nogen forkundskab at være med, hedder det i pressemeddelelsen fra kirken.