Porten står åben på lørdag

I forbindelse med 'Allerød på X og Tværs' er der mulighed for at besøge Center Sandholm

  På lørdag står porten åben for besøgende til Sandholmlejren. Foto: AOB

På lørdag står porten åben for besøgende til Sandholmlejren. Foto: AOB

ÅBENT HUS  Det første sted, nye asylansøgere møder i Danmark er Center Sandholm, hvor Røde Kors hjælper dem med indkvartering, sundhedstilbud, børnepasning og meget mere, alt imens deres ansøgning om asyl bliver behandlet af myndighederne.

På lørdag, den 19. august er der åbent hus på Center Sandholm, hvor man kan komme forbi og høre om livet og hverdagen på et asylcenter. Man kan blandt andet høre om rollefordelingen mellem Røde Kors, Udlændingestyrelsen og politiet på Center Sandholm og om de frivillige aktiviteter. Derudover kan man møde både beboere, personale og frivillige.

Der er åbent mellem klokken 13:00 og 16:00.