Slut med at aflæse din el-måler

Nu bliver det snart slut med at aflæse sin el-måler, idet alle Blovstrød-borgere nu får installeret en fjernaflæst el-måler, som har flere fordele

Som Blovstrødborger vil du inden for de næste to måneder få installeret en ny el-måler i dit hjem. 

Som Blovstrødborger vil du inden for de næste to måneder få installeret en ny el-måler i dit hjem. 

EL-MÅLER  Inden for få dage vil du modtage et brev fra 'Radius', som fortæller dig, at du som Blovstrød-borger snart får installeret en ny type el-måler. Det har bl.a. den fordel, at du fremover ikke mere selv skal aflæse dit el-forbrug - det sker helt automatisk.

1 million kunder skal have fjernaflæste elmålere
Alle el-kunder i Danmark skal have fjernaflæste el-målere inden udgangen af 2020, og derfor er Radius nu i gang med at udskifte 1 million elmålere i deres forsyningsområde i Københavnsområdet, i Nordsjælland og dele af Midtsjælland. Radius har siden december 2016 skiftet over 35.000 elmålere.

Som det ses på kortet, er Blovstrød kommet med på det hold, som nu meget snart får en ny el-måler. BLÅ: Har fået installeret den nye el-måler. ORANGE: Er under udførelse og GRÅ: planlagt til senere udførsel.

Som det ses på kortet, er Blovstrød kommet med på det hold, som nu meget snart får en ny el-måler. BLÅ: Har fået installeret den nye el-måler. ORANGE: Er under udførelse og GRÅ: planlagt til senere udførsel.

Det bliver lettere at være el-kunde
Med den nye, fjernaflæste el-måler får du nem adgang til det aktuelle forbrug og forbrugsopgørelser via din el-leverandør. Det betyder, at det bliver meget nemmere for dig at følge direkte med i dit forbrug. 

  • Du får lettere ved at styre og spare på dit el-forbrug, fordi du får direkte adgang til dit aktuelle timeforbrug.
     
  • Du har mulighed for på sigt at få en lavere el-regning ved at flytte dele af dit forbrug til tidspunkter, hvor el-nettet ikke er så belastet, og hvor priserne oftest er lavest.
     
  • Du skal ikke aflæse el-måleren, heller ikke hvis du flytter eller skifter el-leverandør, når fjernaflæsningen er aktiveret.

Det er firmaet Kamstrup, der står for selve udskiftningen af el-målerne på Radius' vegne, og de sender dig et brev med den præcise dato 6-10 hverdage før udskiftningen. Den nye el-måler, der bliver sat op hos dig, er fjernaflæst med det samme, og du vil inden for få dage kunne se dit forbrug time for time ved at henvende dig til din el-leverandør.