Sigma Swim fortsætter samarbejdet med Birkerød

I juni måned blev det oplyst, at Sigma Allerød og Sigma Birkerød efter 19 års samarbejde gik hver til sit, men samarbejdet genetableres nu i en ny form

  Fra et tidligere svømmestævne fra Blovstrød Svømmehal. Arkivfoto: AOB

Fra et tidligere svømmestævne fra Blovstrød Svømmehal. Arkivfoto: AOB

SAMARBEJDE  I sidste måned lød det, at Sigma Allerød og Sigma Birkerød - efter 19 års samarbejde - ville gå hver til sit, men nu oplyser svømmeklubben i en pressemeddelelse, at klubberne fortsætter samarbejdet, men i en ny form - de skriver:

 “Det er med stor glæde, at vi kan meddele, at startfællesskabet mellem Sigma Swim Allerød og Sigma Swim Birkerød fortsætter i et nyt format. Begge klubber er efter megen dialog blandt både bestyrelser og svømmere blevet enige om det stærke svømmefællesskab naturligvis skal fortsætte til glæde og gavn for alle.” 

De to bestyrelser vil i de kommende uger sammen arbejde på at finde den præcise form for det nye Sigma Swim startfællesskab. Omdrejningspunktet for samarbejdet vil frem for alt være den sportslige satsning inden for senior-, junior- og årgangssvømning.

Klubben siger endvidere: "Visionen med startfællesskabet har altid været, at skabe de bedste rammer for elitesvømning på tværs af klubberne ud fra de vilkår og betingelser hver klub rummer - det vil fortsat være i fokus."