Ny skoleleder til Blovstrød Skole

Da skolens nuværende skoleleder Kirsten S. Andersen går på pension, søger man en ny skoleleder med tiltrædelse pr. 1. oktober

Blovstrød Skole - en velfungerende skole i vækst. Foto: AOB

Blovstrød Skole - en velfungerende skole i vækst. Foto: AOB

SKOLELEDER  Da Blovstrød Skoles nuværende leder, Kirsten S. Andersen, snart går på pension, har Allerød Kommune opslået en stillingsannonce, hvor man søger en ny skoleleder med tiltrædelse pr. 1. oktober i år. 

I annoncen står der bl.a.:
"Vi er i gang med at skabe rammerne om en bydel med vokseværk. En ambitiøs boligudbygningsplan i Blovstrød bevirker, at området er i kraftig vækst og vores mange i forvejen glade og læringsivrige børn får en masse nye kammerater. Centralt i denne udvikling står skolelederen på Blovstrød Skole.

Så vil du være med til at danne den nye leg- og lærings by i Blovstrød og vil du være med til at udvikle Blovstrød Skole til en af Allerød Kommunes største skoler og samtidig skabe fremtidens skole sammen med skolens børn, medarbejdere og forældre?

Blovstrød Skoles fortsatte udvikling
Vi søger en visionær leder, der kan tage lederskabet på sig, skabe ejerskab og med folkeskolereformen som pædagogisk ramme sætte en tydelig retning for Blovstrød Skoles fortsatte udvikling, herunder også et særligt fokus på lærer-pædagogsamarbejdet.

Som vores nye skoleleder arbejder du tillidsbaseret og anerkendende sammen med ledelsesteamet, skolens medarbejdere, børn, forældre og skolebestyrelse. 

Fra 2 spor til 3-4 spor
Den store boligudbygning i Blovstrød betyder, at skolen i de kommende 5-10 år udvides fra 2 spor til ca. 3-4 spor. Du skal som skoleleder kunne lede Blovstrød Skole sikkert igennem denne forandrings- og udvidelsesproces, således at organisation og medarbejdere udbygges og videreudvikles i takt med, at skolen vokser.

Både dagtilbudspladser og klubpladser
I Blovstrød skal der som følge af denne boligudbygning ligeledes udvides med både dagtilbudspladser og klubpladser. Der arbejdes således pt. på at udarbejde en helhedsplan for denne kapacitetsudbygning på hele 0-18 års området.

Du bliver som skoleleder en vigtig aktør i udviklingen af denne helhedsplan samt udførelsen heraf og en central person ift. at inkludere de mange nye børn og forældre i lokalområdet.

Det forventes derfor, at du som skoleleder på Blovstrød Skole går aktivt ind i dette arbejde sammen med den øvrige ledelse på 0-18 årsområdet i lokalområdet."


Vil du læse hele annonceopslaget, så tryk her: Skoleleder til Blovstrød Skole