Blovstrødbanen kører igen

På grund af sygdom kørte Blovstrødbanen ikke den sidste planlagte søndag - nu kører toget planmæssigt igen

På søndag kører veterantoget igen efter planen.

På søndag kører veterantoget igen efter planen.

AFLYST  I Juli måned kører vores veterantog 'Blovstrødbanen' to søndage - den 9. og den 23. Det siger køreplanen, men mange måtte beklageligvis gå forgæves søndag, den 9. juli, idet toget ikke kørte denne dag pga. sygdom. 

AOB har dog nu fået bekræftet af Blovstrødbanens sikkerhedsansvarlige Ebbe Makholm, at nu på søndag, den 23. kører toget igen efter planen. Dvs. at der er fem afgange fra Blovstrødhallen kl. 11:00, kl. 12:00, kl. 13:00, kl. 14:00 og kl. 15:00.

Ebbe Markholm fortæller videre, at det var meget beklageligt, at de måtte aflyse søndagens togafgange - det sker meget sjældent, og de kunne desværre ikke nå at meddele det på banens hjemmeside.