600 kan lide os!

'Alt Om Blovstrød' har nu over 600 læsere på Facebook, som kan lide os!

600 'LIKES'  Vi håbede en gang, at Alt Om Blovstrød en dag kunne nå 500 "likes" på Facebook - men nu er vi oppe på 600! I relation til at vi primært kun 'servicerer' Blovstrød, hvor der er ca. 880 boliger, så synes vi faktisk, at det er rigtig fint.

Vi kan i øvrigt se, at mange af artiklerne når ud til langt over 200 personer - og nogle gange helt op til 4.000 personer på Facebook - fordi læserne kommenterer og deler artiklerne. Og det er vi glade for - tak for det!

Vi har løbende fået tilkendegivelser, at vi gør det godt - men kan vi sammen gøre AOB endnu bedre? Skriv til os, hvis du har kritik, eller hvis du har gode idéer, som kunne forbedre hjemmesiden.

Vidste du i øvrigt, at man kan søge på gamle artikler mm. i søge-feltet nederst på forsiden. F.eks. hvis du skriver 'blovstrød skole' kommer der over 25 artikler frem, som omhandler vor lokale skole.

Derudover har vi indført en ny funktion, hvor man kan læse alle tidligere nyheder, der er skrevet gennem tiden. Den finder du nederst på nyheds-siden.

Men som sagt - har du gode forslag til forbedringer af hjemmesiden så skriv enten til os på Facebook eller benyt vor email: redaktion@blovstroed.dk

Den 7. oktober 2016 havde vi 500 læsere, som syntes godt om os, og på 9 måneder har vi fået over 100 nye læsere, som har vendt tommelfingeren opad!

Den 7. oktober 2016 havde vi 500 læsere, som syntes godt om os, og på 9 måneder har vi fået over 100 nye læsere, som har vendt tommelfingeren opad!