Jordbærgårdens jordbær er flyttet til Blovstrød

Her i forårssæsonen er der flere steder salg af frugt langs vore landeveje, men ved offentlige p-pladser må man ikke opstille en salgsbod, sige kommunen

JORDBÆRSALG  Langs flere landeveje sælges der i forsommeren bl.a. friske jordbær, ærter og nye kartofler - men det er ikke tilladt fra offentlige parkeringspladser her i kommunen.

Sussi Øder fra 'Jordbærgården' har i flere år solgt jordbær og nye kartofler fra parkeringspladsen ved Nymøllevej, men har nu fået en henvendelse fra Allerød Kommune, som oplyser, at det ikke er tilladt at sælge fra offentlige parkeringspladser. 

Sussi Øder har derfor måttet findet et andet salgssted, og det blev ved Kongevejen her i Blovstrød ved fritidshusudstillingen. Det der bare ærger hende er, at nu har andre opstillet et salgsbod ved Nymøllevej - og her har kommunen ikke grebet ind. "Det synes jeg er noget unfair," siger Sussi Øder, og fortæller videre:

"Jeg har altid min hund 'Tebby' med - den er nemligt mit logo, som alle mine faste kunder kender og ved, at det er kvalitetsvarer jeg sælger. Nu skal de blot finde mig på det nye salgssted her i Blovstrød, og det kan måske blive lidt svært."

                               "Hunden 'Tebby' er altid med - den er nemligt mit logo, som                              alle mine faste kunder kender og ved, at det er kvalitetsvarer                              jeg sælger," siger Sussi Øder. Foto: AOB

                             "Hunden 'Tebby' er altid med - den er nemligt mit logo, som
                             alle mine faste kunder kender og ved, at det er kvalitetsvarer
                             jeg sælger," siger Sussi Øder. Foto: AOB

Ud over friskplukkede jordbær fra Jordbærgården i Tulstrup sælger Sussi Øder også nye økologiske kartofler fra Dønnevældevej, som ligger mellem Helsinge og Græsted.