Gule cykler til Center Sandholm

På lørdag, den 10. juni kan du donere din brugte cykel til Røde Kors i Center Sandholm

De gule cykler skal bruges som transportmiddel for folk bosiddende i centret for at komme frem og tilbage til Lillerød Bymidte. Temafoto

De gule cykler skal bruges som transportmiddel for folk bosiddende i centret for at komme frem og tilbage til Lillerød Bymidte. Temafoto

TRANSPORT  Har du en cykel, du skal af med? Så har du nu muligheden for at donere din brugte 'stålhest' til Røde Kors i Center Sandholm. Man vil lave den om til en 'gul cykel', der skal bruges af asylansøgere, som er bosiddende i Center Sandholm.

'De Gule Cykler'
Det er et samarbejde mellem Allerød Kommune og Nordsjællands Politi, som omdanner borgernes brugte cykler til 'De Gule Cykler'. De gule cykler skal bruges som transportmiddel for folk bosiddende i centret for at komme frem og tilbage til Lillerød bymidte. Det var en idé, som AOB sammen med borgmester Jørgen Johansen fik ved et møde tidligere på året, og som nu bliver bragt ud i livet.

Aflever din brugte cykel
Alle kan støtte op om projektet ved at aflevere sin brugte cykel i Center Sandholm. Det kan ske lørdag, den 10. juni fra klokken 10:00 til 13:00. Der er både kaffe og kage til de fremmødte den dag.

Udover cykler så tager Røde Kors også meget gerne imod andet cykel-grej - det kan være hjelme, lygter mm.