Penge til Blovstrød Idrætsforening

10.000 kroner fra fondene bag Sjællandske Medier skal gå til foreningsudvikling og børneidræt hos Blovstrød IF

Ud af 583 foreninger som søgte om tilskud i år, valgte Sjællandske Mediers bestyrelse, at 34 ansøgere fik tildelt et legat - herunder Blovstrød Idrætsforening. Foto: AOB

Ud af 583 foreninger som søgte om tilskud i år, valgte Sjællandske Mediers bestyrelse, at 34 ansøgere fik tildelt et legat - herunder Blovstrød Idrætsforening. Foto: AOB

LEGAT  Blovstrød Idrætsforening søgte i midten af maj sammen med 582 øvrige foreninger og ildsjæle om et tilskud, og i sidste uge besluttede Sjællandske Mediers bestyrelse, at 10.000 kroner skulle gå Blovstrød Idrætsforenings vej. Dermed er foreningen en af 34 legatmodtagere i år. Det skriver Fredriksborg Amts Avis og uddyber:

Pengene har foreningen søgt for at ruste sig til det vokseværk, den forventer i forbindelse med den store udbygning, der netop nu er i gang i Blovstrød, og som betyder, at der kommer 6-700 nye boliger i bydelen.

Foreningen vokser
Formanden for Blovstrød Idrætsforening, Poul Møller Hansen, siger: "Foreningen vokser jo forhåbentlig i takt med, at bydelen udbygges. Vi skal have rekrutteret nye medlemmer og bestyrelsesmedlemmer. Måske kan vi få et generationsskifte i bestyrelsen, som er ved at være lidt grå. For at geare os til at tage imod de mange nye, bliver vi nødt til at udvikle vores forening og blive bedre til foreningsledelse. Nye medlemmer kan også betyde nye forventninger til foreningen."

Poul Møller Hansen siger videre: "Når vi får flere medlemmer, kan der jo også komme nogle, som ønsker nye aktiviteter i forhold til, hvad vi kan tilbyde i dag. Det kunne for eksempel være bmx og parkour, og det skal vi jo også forberede os på."

Børneidræt
Amtsavisen skriver videre: Den anden opgave, som Blovstrød Idrætsforening har søgt fondene bag Sjællandske Medier om penge til, er børneidræt i hallen. Foreningen har i omkring 10 år haft stor succes med cirka en gang om måneden at fylde Blovstrødhallen med tumleredskaber til glæde for bydelens børn.

"Børn kan jo godt lide at komme ud at bevæge sig. Og vi vil gerne vise både børn og voksne, at Blovstrød Idrætsforening er et sjovt sted at komme og dyrke idræt og få sved på panden," slutter Poul Møller Hansen.