Alsang og udendørs gudstjeneste i Blovstrød

Blovstrød Kirke flytter ud i det fri i sognegårdshaven den 18. juni

  Sidste år begyndte en ny tradition for fællessang i sognegårdshaven, og i år har aktivitetsudvalget besluttet at udvide arrangementet, så gudstjenesten inden alsangen også flyttes ud i det fri. Arkivfoto: AOB

Sidste år begyndte en ny tradition for fællessang i sognegårdshaven, og i år har aktivitetsudvalget besluttet at udvide arrangementet, så gudstjenesten inden alsangen også flyttes ud i det fri. Arkivfoto: AOB

FÆLLESSANG  Den 18. juni kl. 10:00 flytter Blovstrød Kirke ud i det fri. Den almindelige højmesse - ved sognepræst Kristine K. Ravn - foregår i sognegårdshaven. Under gudstjenesten vil der være tilbud om leg og fortælling for de mindste.

Efter gudstjenesten er der alsang - lige som sidste år - fra højskolesangbogen. Alle opfordres til at tage en picnickurv med, og derudover vil der være kaffe og kage. 

”Du danske sommer, jeg elsker dig, skønt du så ofte har sveget mig” - skulle det stå ned i stænger flytter arrangementet inden døre i henholdsvis kirke og sognegård.