Fra kirke til kirke - på cykel

'Det fælles Aktivitetsudvalg for kirkerne i Allerød' arrangerer igen i år en cykeltur for alle mellem kommunens kirker

Fra kirke til kirke - Situation fra tidligere arrangement ved Blovstrød Kirke. Arkivfoto:   Grete Lindahl Jessen

Fra kirke til kirke - Situation fra tidligere arrangement ved Blovstrød Kirke. Arkivfoto: Grete Lindahl Jessen

CYKELTUR  Find cyklen frem og tag med på tur rundt til Allerøds fem kirker, opfordrer kirkernes fællesaktivitetsudvalg, der arrangerer turen lørdag, den 10. juni kl. 10:00 og som starter fra Blovstrød Kirke. Der cykles derefter til Uggeløse Kirke, Lynge Kirke, Engholmkirken og med slut i Lillerød Kirke. I år er der fokus på kirkerummet, og ved hver kirke bliver der på ca. en halv time fortalt om rummets historie, kunst og ornamentering. 

Det bliver en smuk cykeltur gennem Allerøds grønne natur på cykelstier og stilleveje. Den samlede cykeltur bliver på ca. 24 km, og undervejs er der sørget for drikkevarer og frugt. 

Den medbragte madpakke spises i Lynge Kirkes præstegårdslænge, og turen slutter med rundvisning i Lillerød Kirke, hvor der efterfølgende serveres kaffe og kage. Det er gratis at deltage i turen. Man kan læse mere på kirkernes hjemmesider.

TILMELDING
Alle er velkomne og det er gratis at deltage, men et mindre beløb til Folkekirkens Nødhjælp via Mobile-Pay til 2020 vil blive modtaget med tak. 

HUSK! Mad til turen, Aktivitetsudvalget sørger for drikkevarer og frugt, samt kaffe og kage. 

Kontakt: Turleder Peter Kryger Sander, på telefon: 20 16 30 89 eller pr. mail: pkryger@live.dk.