Bevægelse på Center Sandholm

Det stod i sportens tegn på Center Sandholm, da tre idrætsstuderende havde arrangeret et sportsevent for beboerne

  “Det var fedt at være med til at give beboerne på Center Sandholm en dejlig dag," siger Frederikke De Lichtenberg.

“Det var fedt at være med til at give beboerne på Center Sandholm en dejlig dag," siger Frederikke De Lichtenberg.

BEVÆGELSE  Kristi himmelfartsdag stod i sportens tegn på Center Sandholm. Maria Lund, Frederikke De Lichtenberg og Tobias Alsøe - alle tre idrætsstuderende fra Paul Petersens Idrætsinstitut - havde arrangeret et sportsevent for beboerne. De havde, i samarbejde med medstuderende, fodbold, basketball, bordtennis, yoga og dans på dagens program. 

Alt gik perfekt, forlyder det i en pressemeddelelse: Der var sol fra en skyfri himmel, beboerne mødte op og deltog aktivt i alle disciplinerne, og de frivillige medstuderende var alle mødt op og udviste stort engagement. 

Nogle af de ansatte fra Røde Kors var også tilstede på dagen. De var glade for, at de unge mennesker kunne sætte gang i dagen og skabe en masse sjov og ballade for beboerne. 

“Det var fedt at være med til at give beboerne på Center Sandholm en dejlig dag. Vi havde det sjovt, sammen - både de frivillige, Røde Kors ansatte og ikke mindst beboerne - og det var lige præcis det, der var vores hensigt,” udtaler Frederikke.