Så starter asfaltarbejdet på Kongevejen

Kongevejen lukkes om natten hele næste uge i den sydlige retning

Arbejdet starter på mandag i den kommende uge og påregnes afsluttet om fredagen. Foto: AOB

Arbejdet starter på mandag i den kommende uge og påregnes afsluttet om fredagen. Foto: AOB

NATARBEJDE  Endelig sker der noget med vores bulede Kongevej, som i et års tid har være slem at køre på. Årsagen til at den først slut-asfalteres nu skyldes, at evt. sætningsskader i den reparerede belægning kunne fanges i løbet af vinteren.

Kørebanen bliver udført med en støjreducerende belægning og med tilslag af lyse granitskærver, så vejbanen ikke bliver kulsort - hvilket er et krav, hvor der er opsat vejbelysning. Vejen vil dog fremstå mørkere til start, men vil lysne i takt med at bilerne slider den tynde topfilm af.

Arbejdet starter på mandag - den 26. juni - i den kommende uge og påregnes afsluttet om fredagen. Dette bevirker, at Kongevejen er spærret fra Sortemosevej og helt frem til Høveltevej - dog kun i nattetimerne fra kl. 20:00 til 6:00 - og man må i denne periode derfor finde andre veje. 

Mandag - tirsdag – onsdag og torsdag vil vejen være ensrettet i nordlig retning i ovennævnte tidsrum. For trafik mod København (sydlig retning) vil der være omkørsel ad Nymøllevej – Skovmosen – Høveltvangsvej – Bregnerød Byvej – Gammel Høveltevej og Høveltevej til Kongevejen. - Følg skiltene!”