Blovstrød Skole har fået ’Wall of Fame’

Nu er Julius Johansen også kommet op på den eftertragtede væg på skolen

Landsholdsrytteren Julius Johansen går nu efter OL 2020. Arkivfoto

Landsholdsrytteren Julius Johansen går nu efter OL 2020. Arkivfoto

WALL OF MAME  Et af Danmarks største cykeltalenter, Julius Johansen, stod for afsløringen, da Blovstrød Skole i fredags, den 16. juni, fik sin helt egen 'Wall of Fame'. Det skriver allerødnyt.dk i dag og uddyber:

Nu tre navne på den eftertragtede væg
Han er selv en af de foreløbig tre navne på den eftertragtede væg, hvor tidligere elever på Blovstrød Skole bliver hædret for præstationer ude i verden - og får mulighed for at fortælle lidt om sig selv og deres tid på skolen.

De to andre er den danske moderne femkæmper Pernille Svarre, der har mange danske og nordiske mesterskaber bag sig og også har også vundet DM-titler i fægtning, cross og triathlon. Og så fodboldspilleren Andreas Christensen, der spiller for den engelske klub Chelsea F.C., men er udlejet til tyske Borussia Mönchengladbach.

Allerødnyt.dk skriver videre: Souschef på Blovstrød Skole, Anders Bang-Petersen, bød velkommen til afsløringen, som havde deltagelse af skolens elevråd.

“Det bliver bagefter jeres opgave at gå tilbage til klasserne og fortælle om, hvad der er sket her i dag,” sagde Anders Bang-Petersen - og dét lovede elevrådet.

Landsholdsrytteren Julius Johansen fortalte, at han stadig bor i Blovstrød.

Går efter OL 2020
“Det er fedt at være tilbage på skolen. Jeg kører på elitelandsholdet, går efter OL i 2020 og har masser af spændende opgaver i den kommende tid,” sagde han.

Blovstrød Skole har tænkt sig at udvide antallet af navne på 'Wall of Fame'. Der er således planer om, at Lotte Friis, Lars Kaalund, Hans Pilgaard og Søren Rasted kan komme 'op at hænge' på skolen. Hertil spørger AOB: Hvad med Mikael Bertelsen og Carsten Fredgaard, som også har gået på Blovstrød Skole? 

Ved siden af 'Wall of Fame' er i øvrigt ophængt et skab med præsentation af skolens bedrifter, blandt andet på det sportslige område.