Så fik vi igen nattefrost

Blovstrøds vejrstation, Sjælsmark, viste minus-grader i nat

Du opdagede det måske ikke, men vi havde minusgarder i nat. Foto: AOB

Du opdagede det måske ikke, men vi havde minusgarder i nat. Foto: AOB

FROST  Det har været en iskold nat, og vi skal tilbage til 1995 for at finde lavere temperaturer på denne tid af året. Det har været en iskold morgen rundt omkring i Danmark, og i henhold til TV2-vejret's oplysninger er det 22 år siden, at det har været så koldt så sent på foråret.

Frosten var udbredt her til morgen, da man i bl.a Nordsjælland registrerede negative temperaturer, og også de officielle termometre vist frost - således også Blovstrøds vejrstation, Sjælsmark.

Det kolde vejr opstod i en luft, som tidligere har befundet sig langt mod nord. Luften var derfor både kold og klar, så da vinden mandag aften lagde sig, begyndte temperaturen at falde støt. Ved 1-tiden i nat kom den første frost, og det var koldest lige omkring solopgang mellem klokken 5 og 6.