10-års jubilæum

'Alt Om Blovstrød' har fødselsdag i dag. Det er nu 10 år siden, at vi gik i luften, og det fejrer vi med champagne og lagkage

I dag - den 5. juni -  hejser vi flagene pga. vores 10-års jubilæum. Foto: AOB

I dag - den 5. juni -  hejser vi flagene pga. vores 10-års jubilæum. Foto: AOB

JUBILÆUM  Det går stærkt - Det er nu ti år siden, at vores hjemmeside 'Alt Om Blovstrød' så dagens lys. 

Idéen til oprettelsen af hjemmesiden kom oprindeligt fra en række Blovstrød-borgere. I dag er det Flemming Nyberg, som alene står for redaktionen (tekster og fotos). Han er en pensioneret Blovstrød-borger, som forsøger at følge med i alt, hvad der sker i vort lille bysamfund. Men der er også mange læsere, som ofte kommer med tips om en god nyhed - eller med et problem i Blovstrød.

Hjemmesiden har udviklet sig løbende, og i dag har vi en artikel hver eneste hverdag og undertiden flere - og tit også i weekenden.  Sidste år skrev vi 445 artikler - så det var mere end én om dagen, og på Facebook er der nu 576 personer, som synes godt om AOB. 

Konkurrence
Traditionen tro afholder vi også i år en lille fødselsdags-konkurrence, som vi udskrev i sidste måned, men du kan lige nå et være med, for den slutter først i aften - ved midnat kl. 24:00. Præmien er en god flaske champagne, og samtidig trækker vi lod blandt alle, som har deltaget i konkurrencen, om tre flotte AOB-fødselsdagslagkager tilberedt af vores lokale bager 'Rustik-Bageriet'.

Ved konkurrencen i år viser vi en række fotos, som vi har bragt gennem tiden her på hjemmesiden - samtidig stiller vi et spørgsmål til billederne, som man skal svare JA eller NEJ til. 

Du kan læse mere om konkurrencen ved at trykke HER