Stationsrøver fra Center Sandholm anholdt

Siden marts måned har en ung mand været efterlyst af politiet i forbindelse med et røveri på Allerød Station

  Nordsjællands Politi har søndag eftermiddag anholdt en eftersøgt 17-årig mand fra Marokko, som havde hjemsted på Center Sandholm. Han var involdveret i et røveri på Allerød Station i marts måned. Arkivfoto: AOB

Nordsjællands Politi har søndag eftermiddag anholdt en eftersøgt 17-årig mand fra Marokko, som havde hjemsted på Center Sandholm. Han var involdveret i et røveri på Allerød Station i marts måned. Arkivfoto: AOB

ANHOLDELSE  I forbindelse med en rutinemæssig kontrol på Holte Station anholdt Nordsjællands Politi søndag eftermiddag en 17-årig mand fra Marokko.

Siden den 26. marts har han været efterlyst af politiet i forbindelse med det røveri, vi tidligere har omtalt, der blev begået om morgenen på Allerød Station.

Efter røveriet, hvor en mand blev overfaldet og fik stjålet sin pung, stak den 17-årige af fra gerningsstedet. Han har været forsvundet lige siden, og det har hele tiden været politiets teori, at han var flygtet til udlandet.

Ved en retssag - tidligere på måneden - kom det frem at en medgerningsmand fik fire måneders fængsel for røveriet. Han er 18 år og ligeledes fra Marokko. En videoovervågning, som blev afspillet i retten, afslørede, at der var tre gerningsmænd - alle fra Center Sandholm - ved røveriet.

To af dem blev anholdt umiddelbart efter røveriet, men den ene forsvandt efterfølgende fra det opholdssted, hvor han blev anbragt - han er stadig på fri fod.

Men for den unge 17-årige marokkanske mand var friheden nu slut, da han blev anholdt af politiet. Efter anholdelsen blev han i mandags fremstillet i grundlovsforhør, hvor det blev besluttet at varetægtsfængsle ham i 14 dage.
 

LÆS OGSÅ: Røveri på Allerød Station