Nye el-målere til alle i Blovstrød

El-målerudskiftningsprojektet starter den 26. juni i år

Det er Radius' leverandør Kamstrup, der står for selve udskiftningen af el-målerne. Foto: AOB

Det er Radius' leverandør Kamstrup, der står for selve udskiftningen af el-målerne. Foto: AOB

UDSKIFTNING  Én million husstande i Storkøbenhavn, Nordsjælland og Midtsjælland skal inden udgangen af 2019 have installeret en fjernaflæst el-måler.

Testperioden er gået efter planen, så nu er el-netselskabet Radius og målerproducenten Kamstrup klar til at sætte målerudskiftningen op i fart - og i Blovstrød-Høvelte sker udskiftningen næsten samtidig. Her starter projektet den 26. juni i år.

Fordele for kunderne
De nye, fjernaflæste el-målere giver en række fordele for kunderne, skriver Radius i en pressemeddelelse. Man behøver ikke længere aflæse forbruget, og det bliver nemmere at følge sit forbrug og finde ud af, hvor man kan spare. 

Det er Radius' leverandør Kamstrup, der står for selve udskiftningen af el-målerne, og de sender et brev med den præcise dato 6-10 hverdage før udskiftningen vil ske. Hvis du ønsker at ændre datoen, der er foreslået i brevet, kan det gøres på booking.kamstrup.dk.