Du kan endnu nå at vinde en flaske champagne

Vores jubilæumskonkurrence slutter først om godt en uges tid, så der er stadig mulighed for at vinde både champagne og fødselsdagslagkage

JUBILÆUM  Traditionen tro afholder vi en konkurrence i forbindelse med, at vores hjemmeside har fødselsdag, og det er den 5. juni, hvor vi i år fylder 'rundt' - nemlig 10 år. Det skrev vi om medio maj måned, og mange af vore læsere har da også reageret på vor opfordring til at gætte "De 12 rigtige". I år har vi stillet 12 spørgsmål, som på en eller anden måde omhandler emner fra Blovstrød - og du kan som sagt stadig nå er være med.

Vi viser en række fotografier, som vi har bragt gennem tiden her på hjemmesiden - samtidig stiller vi et spørgsmål til billederne, som man skal svare JA eller NEJ til. Nogle af fotografierne er manipulerede - så vær derfor på vagt!

Champagne og lagkage
Førstepræmien er en flaske god champagne til den vinder, som har flest rigtige svar. Hvis der er flere, som har lige mange rigtige svar, så trækker redaktionen lod.

En rund fødselsdag fejres naturligvis også med lagkage, og derfor trækker vi lod blandt alle, som har deltaget i konkurrencen, om tre flotte AOB-lagkager tilberedt af vores lokale bager 'Rustik-Bageriet'.

Konkurrencen slutter snart - nemlig på vores fødselsdag, mandag, den 5. juni (Grundlovsdag) kl. 24:00. Vinderne vil få direkte besked, men vi vil naturligvis også offentliggøre resultatet her på hjemmesiden - samt de 12 rigtige svar.

Den tidligere artikel om konkurrencen med de 12 billeder og spørgsmål kan du læse mere om HER