Parkeringen over for bageren bør justeres

Det skaber stadig problemer med parkeringspladserne over for bageren

Forslag fra Rustik-Bagerens kunder: Fjern 'firkanten' mellem de to parkeringspladser og sæt et skilt op, så man kan se, at der er tale om parkeringspladser. Fotomanipulation: AOB

Forslag fra Rustik-Bagerens kunder: Fjern 'firkanten' mellem de to parkeringspladser og sæt et skilt op, så man kan se, at der er tale om parkeringspladser. Fotomanipulation: AOB

Sådan ser forholdene ud idag. Mange er usikre på, om det er parkeringspladser og undrer sig i øvrigt over den hævede 'brostensfirkant' mellem de to pladser. Foto: AOB

Sådan ser forholdene ud idag. Mange er usikre på, om det er parkeringspladser og undrer sig i øvrigt over den hævede 'brostensfirkant' mellem de to pladser. Foto: AOB

PARKERING  Maj-Britt Jørgensen fra Rustik-Bageriet fortæller til AOB, at de to parkeringslommer over for bageriet stadig skaber problemer for mange bilister. Nogle parkerer på pladsen og skynder sig ind i butikken og spørger, om det er parkeringpladser - for det kan man jo ikke med sikkerhed se, og man vil jo nødig have en bøde.

Og flere undrer sig over, hvorfor der er den hævede 'firkant' af brosten mellem de to parkeringsbåse - det er da underligt og upraktisk. 

På kundernes opfordring foreslår Maj-Britt Jørgensen derfor kommunen at fjerne den underlige firkant og samtidig sætte et skilt op, som fortæller, at her er der parkeringsmulighed for to biler - og for f.eks max. 1/2 time, og så kan man jo samtidig udføre en vandret hvid stribe mellem de to parkeringspladser. 

"Men det skal jo gå stærkt med at fjerne firkanten," påpeger Maj-Britt Jørgensen. "For det skal jo ske, inden de begynder at lægge det sidste lag asfalt - for det varer vel ikke så længe?" slutter bagerdamen.

Teknik og Drift svarer
AOB har viderebragt forslaget til 'Teknik og Drift', hvor ingeniør/projektleder Niels C. Nordvig  oplyser, at når det endelige slidlag bliver lagt, vil der blive etableret ramper op mod fladen i chaussesten. Vi vil gerne beholde det æstetiske udtryk som granitstenene giver, men er enig i, at det er hensigtsmæssigt, at det er muligt, at køre langsomt over den hævede flade. Endvidere kan vi oplyse, at der bliver opsat et P-skilt.