Tak til Allerød Kommune

Ved flere indfaldsveje til Blovstrød har kommunen i efteråret lagt tusindvis af blomsterløg, som nu giver resultat med smukke bede af tulipaner og hyacinter

Kommunens gartnere har haft travlt i efteråret og lagt tusindvis af løg på stratetiske arealer - bl.a. her ved indkørslen til Blovstrød Allé fra Sandholmgårdsvej. Foto: AOB   

Kommunens gartnere har haft travlt i efteråret og lagt tusindvis af løg på stratetiske arealer - bl.a. her ved indkørslen til Blovstrød Allé fra Sandholmgårdsvej. Foto: AOB  

BLOMSTERFLOR  En Blovstrød-borger skriver til redaktionen:
"Hvor er det dog skønt, at se de mange blomsterbede, som kommunen har etableret bl.a. her i Blovstrød på de offentlige arealer. Det er nogle smukke tulipanfarver man har valgt, og de lyser smukt op - i selv det kedelige regnvejr - og 'fortæller', at nu er det altså blevet forår. Tak, til kommunen."

Kommer man fra Kongevejen og drejer ind på Sjælsø Allé, så møder man ogå her nogle smukke tulipanbede på begge sider af vejen. Foto: AOB

Kommer man fra Kongevejen og drejer ind på Sjælsø Allé, så møder man ogå her nogle smukke tulipanbede på begge sider af vejen. Foto: AOB

Perlehyacinterne fryser væk
Ved Sortemosevej er der i den brede midterrabat skudt hundredvis af perlehyacinter op. Får de hård frost, fryser de væk, men bliver erstattet af nye, når det bliver mildere igen. Blomsterne skal nok komme sig, og startskuddet for årets blomstringsperiode er fra april og strækker sig pænt ind i maj måned. 

Ved Sortemosevej - ud for Blovstrød Idrætsanlæg - er der siden april skudt hundredvis af  perle-hyacinterne op i den brede midterrabat. Blomstringsperioden strækker sig til pænt ind i maj måned. Foto: AOB

Ved Sortemosevej - ud for Blovstrød Idrætsanlæg - er der siden april skudt hundredvis af  perle-hyacinterne op i den brede midterrabat. Blomstringsperioden strækker sig til pænt ind i maj måned. Foto: AOB