Nu har Allerød Kommune rundet borger nr. 25.000

Det magiske tal blev rundet i tirsdags, da familien Mattebjerg/Jacobsen flyttede til kommunen

  Maria Mattebjerg, Thomas Jacobsen og deres to børn Karla på tre (på billedet) og et-årige Pelle fik tirsdag besøg af borgmesteren, da familien med sin flytning til kommunen har fået indbyggertallet i Allerød Kommune til at runde 25.000. Foto: Allerød Kommune      

Maria Mattebjerg, Thomas Jacobsen og deres to børn Karla på tre (på billedet) og et-årige Pelle fik tirsdag besøg af borgmesteren, da familien med sin flytning til kommunen har fået indbyggertallet i Allerød Kommune til at runde 25.000. Foto: Allerød Kommune     

VELKOMMEN  Allerød Kommune nåede i tirsdags en milepæl, da man kunne notere sig borger nummer 25.000. Det var familien Mattebjerg/Jacobsen, som var årsag til at det magiske tal bleve rundet. Familien betår af mor og far samt Karla på tre og Pelle på et år, som var flyttet til kommunen. 

På grund af det runde indbyggertal kom borgmester Jørgen Johansen på besøg for at byde familien velkommen til kommunen. Borgmesteren sagde bl.a.: "Det er med stor glæde, at jeg byder velkommen til familien. Denne familie viser jo blot, at det er attraktivt at flytte til kommunen, og vi oplever da også en stor efterspørgsel efter boliger i Allerød. Når vi bliver flere borgere skaber det vækst, og vigtigere endnu skaber det liv og aktivitet her i byen."