Sigma-piger til VM

Nu er fire Sigma-svømmere udtaget til VM-begivenheden i Budapest

To glade Sigma-piger, som skal til Budapest til VM i juli måned. Privatfoto

To glade Sigma-piger, som skal til Budapest til VM i juli måned. Privatfoto

VM-SVØMNING  Flere svømmehaller i den ungarske hovedstad Budapest er klar til at modtage de mange VM-svømmere, som kommer til byen i perioden 23. -30 juli, og nu er fire Sigma-svømmere udtaget til denne begivenhed.

Det drejer sig om Marina Heller Hansen, Maj Howardsen, Anina Nicole Lund og Anton Ørskov Ipsen. De to sidstnævnte træner til dagligt i USA, men Marina Heller Hansen og Maj Howardsen er begge Sigma Swim-svømmere og træner til daglig i klubben under klubbens elitetræner Carles Subirana. Begge piger har haft en rigtig god sæson, og de har også begge tidligere snuset til internationale mesterskaber. 

Lone Riise Olczyk - fra Sigma Swim - siger begejstret: “Fra klubben er vi super stolte over de hurtige piger og glæder os til at følges dem i Ungarn.”