Op til 60 spejdere holder forårsturnering på Blackfoots spejdergrund

Man forventer, at mellem 50-60 deltagende spejdere - samt deres ledere - i år slår lejr fra på fredag aften til søndag middag på Blackfoots spejdergrund her i Blovstrød

Ravnsholt Division består af 11 spejdergrupper fra Allerød, Birkerød, Farum og Hillerød. Arkivfoto: Frederik Abildgaard Rom

Ravnsholt Division består af 11 spejdergrupper fra Allerød, Birkerød, Farum og Hillerød. Arkivfoto: Frederik Abildgaard Rom

FORÅRSTURNERING  I den kommende weekend afholder Ravnsholt Division deres årlige forårsturnering, og det bliver i år på Blackfoots nye spejdergrund ved Sandholmgårdsvej. Ravnsholt Division består af 11 spejdergrupper fra Allerød, Birkerød, Farum og Hillerød.

Divisionens forårsturnering er en begivenhed for tropsspejdere. De er 12-16 år, og man forventer mellem 50-60 deltagende spejdere i år, samt deres ledere som slår lejr fra fredag aften kl. 18:00 til søndag cirka kl. 12:00. 

Temaet for weekendens opgaver finder spejderne først ud af, når de starter fredag aften. Man skulle jo gerne bevare spændingen lige til det sidste, men en del af opgaverne vil bl.a. foregå i den smukke skov, Tokkekøb Hegn, men også i den nordlige del af det militære øvelsesterræn, som Høvelte Kasserne venligt har givet spejderne adgang til fra fredag til søndag.

Arrangørerne oplyser, at om lørdagen er spejderpatruljerne på dagløb i hele Tokkekøb Hegn, så hvis man går en tur i skoven, kan man være heldig at møde en patrulje på en opgavepost eller på vej til en ny opgave. Og hvis man skulle komme ud for noget mystisk eller mærkeligt i Tokkekøb Hegn her i weekenden, har det sikkert en naturlig forklaring.

Det er første gang, at Blackfoots nye store grund danner rammerne om denne begivenhed.

Den store grund på ca. 20.000 kvm, som ligger helt op til Tokkekøb Hegn, vil danne base for de mange spejdere, som vil slå lejr i denne weekend. Foto: AOB

Den store grund på ca. 20.000 kvm, som ligger helt op til Tokkekøb Hegn, vil danne base for de mange spejdere, som vil slå lejr i denne weekend. Foto: AOB