Gratis Nabohjælp-skilt

Hvis du er hurtig den 8. marts, kan du gratis få et Nabohjælp-vejskilt

Den 8. marts er der mulighed for at få leveret et gratis Nabohjælp-vejskilt. Foto: AOB

Den 8. marts er der mulighed for at få leveret et gratis Nabohjælp-vejskilt. Foto: AOB

NABOHJÆLP  Gitte Damgård fra 'Sikker i Blovstrød' fortæller, at der er opsat rigtig mange Nabohjælp-skilte rundt om i Blovstrød. Men der er dog stadig flere områder og grundejerforeninger, som mangler denne præventive skiltning.

Gitte Damgård siger: "Det vil være så dejligt, hvis flere af grundejer- og beboerforeningerne vil byde ind og opsætte en Nabohjælp-vejskilt – og ligeledes er det en god mulighed for de, der bor ved stier mod engen, da skiltene også kan opsættes på privat grund."

Sagen er den, at onsdag, den 8. marts er der igen mulighed for at få et gratis Nabohjælp-vejskilt, idet der denne dato deles 300 skilte ud til dem "der kommer først til mølle". Gå ind på nabohjælp.dk og læs nærmere om betingelserne.