'Kælderduoen' underholder Seniorklubben i Blovstrød

På onsdag er der underholdning med musik og sang i sognegården

På onsdag, den 22. februar er det 'Kælderduoen', der underholder med musik og sang i sognegården. Og der bliver også mulighed for fællessang.   Svend Bistrup, Harmonika - John Eirup, Banjo.   Foto-collage: AOB

På onsdag, den 22. februar er det 'Kælderduoen', der underholder med musik og sang i sognegården. Og der bliver også mulighed for fællessang. Svend Bistrup, Harmonika - John Eirup, Banjo. Foto-collage: AOB

UNDERHOLDNING  Der er snart en lang tradition for, at ”modne mennesker” i Blovstrød mødes til hyggeligt samvær. Ja, faktisk kan seniorklubben i år fejre sit 50 års jubilæum.

I sæson 2017 er programmet godt blandet - hyggeligt samvær, foredrag, udflugter, fællessang, banko, modeopvisning og meget mere. Nogle af deltagerne har kendt hinanden gennem hele menneskeliv i Blovstrød, andre støder til og stifter gennem klubben nye venskaber og relationer. Alle er meget velkomne!

Nu på onsdag, den 22. februar, kl. 14:00 - 16:30 er det 'Kælderduoen', der underholder med musik og sang - og der bliver også mulighed for fællessang.

Pris for deltagelse pr. halvår: kr. 100,- samt kr. 20,- pr. gang for kaffe, kage og underholdning.
Kr. 50,- pr. gang for ikke-medlemmer. Tilmelding til Hanne Hauberg på telefon 25 77 49 85.


LÆS OGSÅ: Seniorklubben har 50 års jubilæum