Fastelavnsløb for hele familien

På søndag, den 26. februar, afholder Allerød OrienteringsKlub fastelavnsløb i Tokkekøb Hegn

  Konceptet med lettilgængelige ruter langs stier og veje med varm kakao og efterfølgende frokost i 'Korthuset' i Blovstrød er meget populært blandt børnefamilierne.   Foto:   Gert Lillevang Nielsen

Konceptet med lettilgængelige ruter langs stier og veje med varm kakao og efterfølgende frokost i 'Korthuset' i Blovstrød er meget populært blandt børnefamilierne. Foto: Gert Lillevang Nielsen

FASTELAVNSLØB  Allerød Orienteringsklubs populære Familie- og Motionsorienteringsløb har været godt besøgt hver søndag siden nytår. Konceptet med lettilgængelige ruter langs stier og veje på 3 km, 5 km og 7 km med varm kakao og efterfølgende frokost i klubhuset 'Korthuset' i Blovstrød er meget populært blandt Allerøds børnefamilier.

Det er klubbens unge løbere, der står for planlægningen af ruterne – søndag d. 19. februar var det således Emil Olander Lorenz (18 år), der fik stor ros for udfordrende ruter og postplaceringer af de 50 deltagere.

Fastelavnsløb og tøndeslagning
Søndag, den 26. februar er der fastelavnsløb med efterfølgende tøndeslagning kl. 12:00 efter turen i skoven. Der bydes igen på ruter langs stier og veje på 3 km, 5 km og 7 km og to forskellige pointløb (let og svær), hvor det gælder om at finde så mange poster/point på en time som muligt.

Start fra kl. 10:00 fra 'Korthuset', Sandholmgårdsvej 43, Blovstrød.

Fastelavnsløbet er planlagt af fire af Allerød OKs dygtige 13-årige piger: Hedda Kärner Grooss, Hannah Gro Markussen, Amalie Ertmann og Figne Nielsen.

Der bydes på varm kakao og fastelavnsboller til alle efter turen i skoven.

  Familie- og Motionsorienteringsløbet har været godt besøgt hver søndag siden nytår.    Foto:   Gert Lillevang Nielsen

Familie- og Motionsorienteringsløbet har været godt besøgt hver søndag siden nytår. 
Foto: Gert Lillevang Nielsen