Stor fastelavnsfest i Blovstrød 

De mange hundrede fastelavnsboller er allerede bestilt hos Rustik Bageren

  Efter en kort familievenlig fastelavnsgudstjeneste ved sognepræst Kristine K. Ravn, slår alle de udklædte børn katten af tønden på pladsen foran sognegården. Foto: AOB

Efter en kort familievenlig fastelavnsgudstjeneste ved sognepræst Kristine K. Ravn, slår alle de udklædte børn katten af tønden på pladsen foran sognegården. Foto: AOB

FASTELAVN  Igen i år holder Blovstrød Kirke stor fastelavnsfest. De mange hundrede fastelavnsboller er allerede bestilt ved Rustik Bageren, så de er klar til den store dag søndag, den 26. februar kl. 11:00.

Dagen begynder med en kort familievenlig fastelavnsgudstjeneste ved sognepræst Kristine K. Ravn, og bagefter slår alle de udklædte børn katten af tønden på pladsen ved sognegården. Der vil være fastelavnsboller, varm kakao og saftevand til alle. Og naturligvis vil årets kattekonger og årets kattedronninger blive hædret med præmier. Traditionen tro vil der undervejs være festlig musik ved FDF-orkestret. 

Arrangementet er gratis og kræver ingen tilmelding.