16-årig dreng fra Centrer Sandholm kørt i stjålet bil

Drengen havde tyvekoster på sig, da han blev anholdt

  Dommeren valgte at varetægtsfængsle, fordi drengen ville risikere at stikke af. Drengen blev onsdag kørt til en ungdomsinstitution, hvor han nu er fængslet. Foto: AOB

Dommeren valgte at varetægtsfængsle, fordi drengen ville risikere at stikke af. Drengen blev onsdag kørt til en ungdomsinstitution, hvor han nu er fængslet. Foto: AOB

TYVERI  En 16-årig dreng fra Center Sandholm blev tirsdag varetægtsfængslet i halvanden uge, efter han blev anholdt samme morgen. Til grundlovsforhøret var drengen sigtet for at have stjålet nogle bilnøgler i en bil, hvorefter han havde startet en anden bil. Her sad han et godt stykke tid uden at køre væk i bilen. Det skriver allerødnyt.dk og uddyber:

Ifølge politiet havde han forinden stjålet et par jakker, lommelygter, høretelefoner, parfume og solbriller fra en lastbil. Fra en adresse i byen havde han stjålet en klapvogn og fyldt den med øl og andre ting fra et ulåst skur. Han havde også været inde i en campingvogn og brudt skufferne op. I et udhus havde han ifølge politiet stjålet en trehjulet ladcykel. Derudover havde han også snuppet en Samsung-tablet, en mobiltelefon og noget værktøj.

Ifølge anklager, Michael Quist, nægtede drengen sig skyldig og var blot gået ind i bilen for at få varmen.

Da bilen startede, opdagede nogle beboere det, og drengen blev anholdt. Ifølge Michael Quist forklarede drengen, at han var kommet til Danmark for omkring en uge siden. Han boede ifølge politiet i Center Sandholm som uledsaget flygtningebarn. Dommeren valgte at varetægtsfængsle, fordi drengen ville risikere at stikke af. Drengen blev onsdag kørt til en ungdomsinstitution, hvor han nu er fængslet.