Julen i Blovstrød

Julen er årets travleste tid i Blovstrød Kirke.

I julemåneden er der mange arrangementer i Blovstrød Kirke. Arkivfoto: AOB

I julemåneden er der mange arrangementer i Blovstrød Kirke. Arkivfoto: AOB

JULEMÅNEDEN   Julen er årets travleste tid i kirken. Det startede med, at det store juletræ ved kirkepladsen blev tændt, søndag, den 3. december efter første advent-gudstjenesten. LÆS MERE HER: Da juletræet blev tændt

Nu på søndag, den 10. december, medvirker spire-, børne- og voksenkoret til en festlig gudstjeneste kl. 10:00 med Lucia-optog. Efterfølgende er der servering i sognegården.

Søndag, den 17. december kl. 15:00, synges igen i år julen ind i Blovstrød Kirke af Danmarks største og ældste mandskor, Studentersangerne.

Og endelig tirsdag, den 19. december kl. 14:00 opfører 4.-klasserne fra Blovstrød Skole krybbespil i kirken for alle i sognet.

Igen i år er der tre gudstjenester den 24. december. Først en særlig børnegudstjeneste ved Elsebeth Hougaard Jensen kl. 13:00 og derefter to korte familiegudstjenester ved Kristine K. Ravn kl. 14:30 og 16:00, hvor man synger de kendte julesalmer.

Første juledag er der gudstjeneste ved Kristine K. Ravn kl. 10:00, og anden juledag er der en stemningsfuld aftengudstjeneste kl. 19:30 ved Elsebeth Hougaard Jensen.