To indbrud i julen i Blovstrød

Ubudne gæster i Blovstrød omkring jul.

Der har været to indbrud i Blovstrød omkring julen. Temafoto

Der har været to indbrud i Blovstrød omkring julen. Temafoto

INDBRUD  Nordsjællands Politi oplyser, at i år har indbrudstyvene omkring jul ikke haft så travlt som tidligere år. Men alligevel har der været to indbrud i Blovstrød:  

Hvedevænget
Politiet oplyser således, at fredag lige inden jul - den 22. december - blev der mellem kl. 15:15 og 18:00 begået indbrud i en villa på Hvedevænget. Her var et vindue blevet brudt op, og ifølge politi blev der stjålet en bærbar computer af mærket Acer, to sølvlysestager og smykker.

Byagervej
Nordsjællands Politi oplyser videre at på Byagervej fik en borger noget af et chok, da han natten mellem den 24. og 25. blev vækket, da en indbrudstyv forsøgte at bryde ind i huset. Manden vågnede ved at tyven kastede to sten gennem et vindue. Tyven stak dog af, da beboeren i huset tændte lys.