Iben - fra Den Store Bagedyst - besøgte Kongevejsskolen

Sammen med elever rullede Iben marcipan, tempererede chokolade og pyntede med royal icing.

Iben - fra Den Store Bagedyst 2016 - fremstillede sammen med elever de fineste nissemænd i marcipan. Privatfoto

Iben - fra Den Store Bagedyst 2016 - fremstillede sammen med elever de fineste nissemænd i marcipan. Privatfoto

KREATIVITET  I den forgangne uge har skoledagen set lidt anderledes ud på Kongevejsskolen: Efter formiddagens undervisning i dansk og matematik har skolens elever fordelt sig på forskellige værksteder for at producere ting til skolens årlige juletræssalg. Det skriver allrødnyt.dk og fortsætter:

Kreative julenisser har lavet til-og-fra kort, julepynt og perleringe, troldenisser har klargjort smukke troldegrene, som vil pryde ethvert hjem i julemåneden, og i køkkenet har der duftet godt af hjemmelavede karameller og pebernødder. 

Torsdag blev bageriet krydret med lidt stjernestøv, da Iben fra Den Store Bagedyst 2016 gæstede Kongevejsskolen. Iben og fire elever rullede marcipan, tempererede chokolade og pyntede med royal icing med sikker hånd.

Resultatet blev de fineste nissemænd i marcipan, der kan købes i forbindelse med skolens juletræssalg, som fortsætter indtil på fredag, den 22. december.