Fyrværkeri i Blovstrød

Man skal mindst holde en afstand på 200 m fra et stråtækt hus, hvis man vil affyre raketter.

I forbindelse med affyring af raketter så på pas - specielt på de stråtækte huse. Foto: AOB

I forbindelse med affyring af raketter så på pas - specielt på de stråtækte huse. Foto: AOB

FYRVÆRKERI  Gitte Damgård fra 'Sikker i Blovstrød' fortæller: "Sidste år var der nytårsraketter, der landede ved flere af de stråtækte huse i Blovstrød, og der blev efterfølgende kommunikeret en del om problemet i 'Sikker i Blovstrød'.

En gruppe fra 'Sikker i Blovstrød' har derfor i år udarbejdet noget materiale, der vil blive delt rundt til de områder i Blovstrød, hvor man især skal være opmærksom, og desuden sættes der information op på lygtepæle mm."

Her er informationsmaterialet:

Fyrværkeri (rev 1).jpeg
Kortet viser, hvor man ikke må fyre fyrværkeri af (100 meter - gul zone), og hvor man ikke må fyre raketter af (200 meter - rød zone). Der er således store områder i Blovstrød, hvor man overhovedet ikke må affyre raketter af - Og bemærk: I blæsevejr fordobles afstanden mod vindretningen!

Kortet viser, hvor man ikke må fyre fyrværkeri af (100 meter - gul zone), og hvor man ikke må fyre raketter af (200 meter - rød zone). Der er således store områder i Blovstrød, hvor man overhovedet ikke må affyre raketter af - Og bemærk: I blæsevejr fordobles afstanden mod vindretningen!

Gode råd:

gode råd.jpeg

Læs mere om sikker brug af fyrværkeri på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside.