Stor temauge på Blovstrød Skole

Blovstrød Skole stod på den anden ende, da skoleporten i går aftes blev åbnet for alle gæsterne, som strømmede til for at indtage det fantastiske BLOMSTRØD.

'Blomstrød, fik sin egen borgmester og sit eget byvåben. Foto: AOB

'Blomstrød, fik sin egen borgmester og sit eget byvåben. Foto: AOB

BLOMSTRØD  Blovstrød Skole har haft temauge, og hele skolen har været omdannet til 'Blomstrød', med egen møntfod og byvåben samt egen borgmester. Der var i alt 16 virksomheder, bl.a. minigolfbane, zoo, frisør, foto-afdeling, avis-redaktion, beautysalon, cykelværksted, økologisk bager, café, teater, biograf, og meget, meget mere.

I går, torsdag, var der åben 'Kulturaften' fra kl. 17:00 til 19:00, hvor alle virksomhederne havde åben, og hvor der var rig mulighed for at handle. Borgmesteren - iført borgmesterkæde - tog imod alle gæsterne ved indgangen, hvor utrolig mange Blovstrød-forældre og søskende var mødt frem, og alle skulle prøve, købe og smage.

Vor fotograf var også til stede og viser her 28 klip fra dagens flotte arrangement.

borgmester mm.jpg
redaktion 2.jpg
frisør2.jpeg
KAGER-2.jpeg
DSC_5400.jpg
CYKLER%22.jpeg
gym.jpeg
hatte.jpeg
SPIL2.jpeg
spil33.jpeg
negle.jpeg
DSC_5489.jpg
smykker mm.jpeg
fot:oslange.jpeg
DSC_5543.jpg