Svensk toptræner bliver Sigmas nye førsteholdstræner

Fra den 1. januar vil den succesrige svenske træner Jonas Lundström stå i spidsen for Sigmas førstehold.

Jonas Lundström: “Det, som jeg lægger størst vægt på som træner, er, at der skal være en grundlæggende glæde hos mine svømmere.

Jonas Lundström: “Det, som jeg lægger størst vægt på som træner, er, at der skal være en grundlæggende glæde hos mine svømmere.

SVØMMETRÆNER  Fra den 1. januar vil den succesrige svenske træner Jonas Lundström stå i spidsen for Sigmas førstehold.

I en pressemeddelelse hedder det bl.a.: "Jonas Lundström kommer fra en stilling som elitetræner i Helsingborgs Simsällskap, som er en af Sveriges førende svømmeklubber. Han har i en årrække desuden fungeret som træner på det svenske landshold. Siden 2006 har han således trænet svømmere, der har deltaget i EM, VM og OL, ligesom han har trænet 12 forskellige svenske mestre. 

Det er ikke en hemmelighed, at Sigma Swim har store ambitioner for fremtiden, og at man i søgningen efter en ny elitetræner for klubbens førstehold har kigget efter en international profil. Og det er netop, hvad man nu får med ansættelsen af Jonas Lundström,"

“I Sigma arbejder vi målrettet mod, at vores svømmere kvalificerer sig til såvel EM, VM, OL og EJM. Derfor har det været vigtigt for os at få fat på en træner med gode internationale resultater på sit CV,” siger Inga Nørby, bestyrelsesformand i Sigma Swim Birkerød, og hendes formandskollega i Sigma Swim Allerød, Louise Krag Andersen, supplerer:

“Med ansættelsen af Jonas Lundström mener vi netop at have fundet en træner, der kan være med til at virkeliggøre og videreudvikle vores ambition om at være blandt de førende svømmeklubber herhjemme og i Norden.”

Jonas Lundström siger selv:
“Det, som jeg lægger størst vægt på som træner, er, at der skal være en grundlæggende glæde hos mine svømmere. En anden vigtig ting, som jeg lægger vægt på, er kontinuitet over tid og en lyst og nysgerrighed i forhold til at ville udvikle sig som svømmer.”

Om sine mål som Sigma Swims kommende elitetræner tilføjer han: “Et af målene er selvfølgelig, at Sigma skal være Danmarks bedste klub på både junior- og seniorniveau. Et andet mål er, at Sigma skal være ledende i Norden, og at Sigma skal være det ledende elitemiljø i Danmark – og det potentiale ser jeg helt klart i Sigma.”