Jultræstænding i Blovstrød

Så nærmer vi os første søndag i advent og juletræstænding.

Traditionen tro er der juletræstænding og første søndag i advent den 3. december, kl. 15:15 i Blovstrød Kirke. Arkivfoto: AOB

Traditionen tro er der juletræstænding og første søndag i advent den 3. december, kl. 15:15 i Blovstrød Kirke. Arkivfoto: AOB

JULEFORBEREDELSER  Søndag, den 3. december er det første søndag i advent, hvor kirken fejrer sit nytår: Nedtællingen til jul begynder, det første lys i adventskransen tændes og sidst men bestemt ikke mindst, så bliver det det store juletræ på kirkepladsen i Blovstrød tændt, og der sættes lys på kirken, så den lyser op i december-mørket.

Sognepræst Kristine K. Ravn har gudstjenesten kl. 15:15, der som altid indledes ved at byens børn bærer lys ind i kirken. Alle børn, der vil hjælpe med dette, mødes i sognegården 15 minutter før - altså kl. 15.00.

Efter gudstjenesten tændes det store juletræ på parkeringspladsen, FDF-orkestret spiller julehits, og derefter serveres der gratis gløgg og æbleskiver til alle.