Sigma Swim får Flemming Poulsen som ny assisterende træner

Stor kapacitet i dansk og international svømning tiltræder i januar 2018 stillingen for Sigma Swims første- og andethold.

Flemming Poulsen vendte i april i år tilbage til dansk svømning efter 6 år som cheftræner i den schweiziske SchwimmClub Uster Wallisellen, og han tiltræder nu Sigma Swim pr. første januar.

GENSYN  Trænerteamet for Sigma Swims senior- og juniorsvømmere bliver fra årsskiftet yderligere styrket. Her tiltræder Flemming Poulsen nemlig som assisterende træner for Sigmas Swims første- og andethold. Svømmefællesskabet kan hermed præsentere endnu en kapacitet af såvel nationalt som internationalt format i sit trænerteam. Det skriver allerødnyt.dk og fortsætter:

Samtidig er det et glædeligt gensyn med en gammel kending. Udover bl.a. at kunne skrive landsholdstræner og elitetræner for schweiziske topklubber på sit CV var Flemming Poulsen nemlig cheftræner i Sigma i perioden 2005-2010. 

Ansættelsen af Flemming Poulsen støtter op om Sigma Swims vision om at være blandt de førende svømmeklubber i Norden. 

“Vi er meget glade for, at Flemming har valgt at tiltræde i stillingen som assisterende træner for vores dygtige senior- og juniorsvømmere. Vores ambitioner er store, og derfor er det unikt at få en kapacitet som Flemming med på holdet,” siger Sigma Swim Allerød og Sigma Swim Birkerøds bestyrelsesformænd, Louise Krag Andersen og Inga Nørby, i en fælles udtalelse. 

Sigma Swim kunne i slutningen af oktober byde velkommen til Jonas Lundström som ny førsteholdstræner fra 1. januar 2018, og det bliver ham og den ligeledes nyansatte andetholdstræner, Christoffer Jørgensen, Flemming Poulsen kommer til at samarbejde tættest med. 

“Jeg er meget begejstret for ansættelsen af Flemming Poulsen som assisterende træner. At kunne ansætte en træner med Flemmings erfaring indenfor dansk og international svømning er helt fantastisk. Det vil helt sikkert gøre et allerede stærkt trænerteam endnu stærkere,” siger Jonas Lundström. 

Flemming Poulsen vendte i april i år tilbage til dansk svømning efter 6 år som cheftræner i den schweiziske SchwimmClub Uster Wallisellen. I første omgang blev han ansat som elitetræner i GSC, men da muligheden for at komme tilbage til Sigma bød sig, slog han til: 

“Det er med stor glæde at jeg vender tilbage til Sigma. Det bliver en sjov og spændende opgave med det nye trænerteam at bringe Sigma helt frem på den nordiske svømmescene. Det er samtidig mit håb og ønske at jeg kan være med til at bidrage til den positive udvikling af svømmefællesskabet mellem Sigma Swim Allerød og Sigma Swim Birkerød, som er blevet opbygget gennem de sidste snart 20 år,” siger Flemming Poulsen.


LÆS OGSÅ: Svensk toptræner