Indskolingsleder søges til Blovstrød Skole

Blovstrød Skole søger nu en indskolingsleder, der skal arbejde med både undervisning og fritid. Stillingen ønskes besat pr. 1. februar 2018.

"Indskolingslederen skal indgå i et fagligt stærkt og velfungerende ledelsesteam bestående af skolelederen og viceskolelederen," lyder det bl.a. i opslaget. Foto: AOB

"Indskolingslederen skal indgå i et fagligt stærkt og velfungerende ledelsesteam bestående af skolelederen og viceskolelederen," lyder det bl.a. i opslaget. Foto: AOB

INDSKOLINGSLEDER  Allrød Kommune har opslået en stilling til Blovstrød Skole: "Man søger en indskolingsleder, der brænder for at arbejde med både undervisning og fritid. Stillingen ønskes besat pr. 1. februar 2018," lyder det i opslaget.

Om stillingen
I opslaget lyder det videre: "Som indskolingsleder indgår du i et fagligt stærkt og velfungerende ledelsesteam bestående af skoleleder og viceskoleleder, der prioriterer sparring og dialog om skolens udvikling højt.
 
Du skal, i samarbejde med ledelsesteamet, sikre sammenhængende læringsmiljøer, hvor undervisning og fritid supplerer hinanden – til gavn for elevernes læring og trivsel, ligesom du har et strategisk fokus på at udvikle samarbejdet mellem lærere og pædagoger. Du skal fortsat understøtte og udvikle vores attraktive SFO-tilbud.  
 
Du vil få personaleledelse af lærere, pædagoger og pædagogmedhjælpere og skal ligeledes praktisere faglig ledelse af medarbejdergrupperne. Derudover skal du medvirke til at skabe et godt og positivt forældresamarbejde, ligesom du bidrager ind i diverse mødefora."

Ansøgningsfristen er den 29. november 2017, og kontaktpersonen er skoleleder Anna Recinella.

Selve kommunens opslag kan ses her: Indskolingsleder