Anna Recinella - Den ny skoleleder på Blovstrød Skole

"Det er udbygningen af Blovstrød by og den deraf følgende indflydelse på skolen, der har gjort mig interesseret i jobbet som skoleleder"

  Den nye skoleleder blev modtaget med stor hyldest i festsalen: Foto: Charlotte Lundberg

Den nye skoleleder blev modtaget med stor hyldest i festsalen: Foto: Charlotte Lundberg

NY SKOLELEDER  Her til morgen tiltrådte den ny skoleleder Anna Recinella på Blovstrød Skole, hvor hun afløser Kirsten S. Andersen, der i fredags gik på pension og med stor festivitas sagde farvel til skolen.

Til Frederiksborg Amts Avis siger Anna Recinella: "Det er de kommende års udbygning af Blovstrød by og den deraf følgende indflydelse på skolen, der har gjort mig interesseret i jobbet som skoleleder for Blovstrød Skole.

Tre- eller firesporet
Det er en rigtig spændende stilling, som jeg går ind til. Med de mange nye byggerier i Blovstrød stiger børnetallet, og det får indflydelse på Blovstrød Skole. En ny børnehave er allerede ved at blive opført, og det bliver en særlig opgave for mig at stå i spidsen for den helhedstænkning, som der er lagt op til med dagtilbud, skole og fritid. Der er lige nu omkring 400 elever på skolen, der er tosporet, men fremover kommer der flere elever og skolen bliver tre- eller firesporet." 

Jeg ser frem til at arbejde med de lokale borgere og foreninger, og det er et mål for mig, at komme godt i hus med det, siger Anna Recinella.

Amtsavisen skriver videre: Den nye skoleleder kommer fra et job som skoleleder for den todelte Frederiksværk Skole, og selv om skolelederjobs ligner hinanden, så er der dog en forskel.

"På en distriktsskole er jeg ikke så tæt på dagligdagen, som jeg vil være i Blovstrød, så det glæder jeg mig til," siger Anna Recinella. Hun har siden 1. januar 2016 været leder af Frederiksværk Skole, som hun allerede fra slutningen af august 2015 var konstitueret leder af. Siden 2014 var hun pædagogisk leder på skolen.

  Der var rigtig mange flag og hurra-råb da Anna trådte ind i den lange gang til festsalen. Foto: Charlotte Lundberg

Der var rigtig mange flag og hurra-råb da Anna trådte ind i den lange gang til festsalen. Foto: Charlotte Lundberg

  Anna sagde i sin tale til eleverne, at hun havde hørt fra andre, at det er en god stemning på Blovstrød Skole, og at hun på den korte tid hun har været på skolen, kan mærke, at det er sandt, og takkede for den fine velkomst. Senere på dagen havde Anna sit første 'alle-kald' til alle klasser, om at der var ankommet en Hjem-Is bil i skolegården, at der var is til hele skolen. På trods af det dårlig vejr, skabte beskeden glæde i alle klasser, og der blev gnasket is i alle klasser. Foto: Charlotte Lundberg

Anna sagde i sin tale til eleverne, at hun havde hørt fra andre, at det er en god stemning på Blovstrød Skole, og at hun på den korte tid hun har været på skolen, kan mærke, at det er sandt, og takkede for den fine velkomst. Senere på dagen havde Anna sit første 'alle-kald' til alle klasser, om at der var ankommet en Hjem-Is bil i skolegården, at der var is til hele skolen. På trods af det dårlig vejr, skabte beskeden glæde i alle klasser, og der blev gnasket is i alle klasser. Foto: Charlotte Lundberg