Stormøde i aften om Allerøds folkeskoler

Der er indkaldt til stormøde om folkeskolerne i Allerød, og indtil videre har 13 af byrådets medlemmer takket ja tak til invitationen

Mødet varer fra klokken 19:00, og det er planlagt at slutte klokken 21:00. Mødet er åbent for alle, og alle har mulighed for at stille spørgsmål.

Mødet varer fra klokken 19:00, og det er planlagt at slutte klokken 21:00. Mødet er åbent for alle, og alle har mulighed for at stille spørgsmål.

STORMØDE  Der er indkaldt til stormøde om folkeskolerne i Allerød, og indtil videre har 13 af byrådets medlemmer takket ja tak til invitationen - det skriver Allerød Nyt på sin hjemmeside og fortsætter:

For to uger siden kom det frem, at man har valgt at lave indskoling på Skovvang-afdelingen og udskoling på Lillerød-afdelingen af Lillevang Skole. Det har medført en del debat både i diverse grupper på Facebook, men bestemt også i spalterne i Allerød Nyt.
 
Facebook-gruppen Lillerød Skoles forældreforening og venner har indkaldt til stormøde i aften klokken 19:00 i Centerhallen, hvor der vil være mulighed for at stille spørgsmål til en stribe politikere.
 
Allerød Nyt har fået en liste over hvilke politikere, der forventes at møde op, og det er Jørgen Johansen, K, Miki Dam Larsen, S, Jesper Hammer, NB, Klaus Fisker, R, Erik Lund, K, Martin Wolffbrandt, K, Lars Bacher, K, John Jensen, NB, Nikolaj Bührmann, SF, Erling Petersen, BL, John Køhler, UP, Niels Kirkegaard, V og Lea Herdal, Alt.

Mødet varer fra klokken 19:00, og det er planlagt at slutte klokken 21:00. Mødet er åbent for alle, og alle har mulighed for at stille spørgsmål. Allerød Nyts redaktør Mads Hussing er ordstyrer under arrangementet.