Cirkus på Grønholmen

Der er her til morgen opstillet et 'Cirkus for voksne' ved gadekæret - og der er forestilling i aften.

Meget tidlig i morges blev der rejst et cirkustelt på Grønholmen ved gadekæret. Foto: AOB

Meget tidlig i morges blev der rejst et cirkustelt på Grønholmen ved gadekæret. Foto: AOB

CIRKUS  En morgenfrisk Blovstrød-borger har kontaktet AOB og gjort opmærksom på, at da han i morges var på vej til bageren for at købe morgenbrød, så han, at man var begyndt at stille et cirkustelt op på det grønne område ved gadekæret her i Blovstrød.

Cirkus for voksne
Vores fotograf var senere på formiddagen nede for at se om det havde sin rigtighed - og det havde det. Han fik talt med cirkuspersonalet, og de fortalte, at de allerede her til lørdag aften kl. 20:00 har den første forestilling.

"Cirkus for voksne" - som er navnet på cirkuset - har forestilling i tre dage her i Blovstrød.

Hvad dækker navnet "Cirkus for voksne" over? Det fik vi ikke svar på. Foto: AOB

Hvad dækker navnet "Cirkus for voksne" over? Det fik vi ikke svar på. Foto: AOB

Men er det lovligt at stille en cirkustelt op på Grønholmen, som jo er fredet? Hvis man læser lokalplanen for området, er det forbudt bl.a. at stille boder op - lige som opsætning af telte ikke er tilladt. Vi spurgte personalet, om de havde fået en tilladelse fra Allerød Kommune, og de bekræftede, at de havde fået en godkendelse pr. mail.

Ved billetlugen spurgte vi hvad navnet "Cirkus for voksne" dækker over, men det ville damen ikke nærmere oplyse om - "Det må man opleve, når man ser forstillingen," var svaret, "men det er bestemt også en forestilling for alle børn," supplerede hun med.

AOB har købt billet, og vi vil i morgen skrive en anmeldelse af cirkusforestillingen.

Allerede hen ad formiddagen var flere henne for at studere lokaliteterne. Foto: AOB

Allerede hen ad formiddagen var flere henne for at studere lokaliteterne. Foto: AOB