Blovstrød herrefodbold starter nu op på 2017-sæsonen

Blovstrød IF-fodbolds herresenior byder velkommen til ny sæson, tirsdag den 31. januar i Blovstrødhallen

  Man mødes i Blovstrødhallen nu på tirsdag, den 31. januar. Første udetræning er torsdag, den 2. februar. Foto: BIF-fodbold

Man mødes i Blovstrødhallen nu på tirsdag, den 31. januar. Første udetræning er torsdag, den 2. februar. Foto: BIF-fodbold

HERREFODBOLD  Nu på tirsdag, den 31. januar, kl. 19:00 byder træner Thomas Max Hansen og assistent Peter Tømming velkommen til 2017-sæsonen i Blovstrødhallen. De håber at se nye som nuværende medlemmer - alle er i hvert fald velkommen, og husk indesko!

Kl. 19:00 vil der komme information fra trænerparrets side omkring program, forventninger, osv, og efterfølgende vil man kl. 19:30 indtage hallen til bold mm. Nuværende medlemmer bedes melde afbud til Thomas Max, hvis de er forhindret i at møde op. 

Første udetræning er torsdag, den 2. februar kl. 18:30 omklædt på kunsten.